Schutting Beerzel

Rond aan het kijken voor een beton schutting Beerzel? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Beerzel bekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een schutting Beerzel kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de betonschutting foutloos zetten. Het is relevant dat de tuinafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Schutting Beerzel

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Beerzel zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Beerzel. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding plaatsen Beerzel.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Beerzel is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting zult aantreffen Beerzel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Beerzel.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Beerzel.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Beerzel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oud-Vossemeer
schutting Udenhout
schutting Hapert
schutting Dongen
schutting Wieringerwerf
schutting Rucphen
schutting Deurne
schutting Bovenkarspel
schutting Nibbixwoud
schutting Veghel
schutting Limmen
schutting Nieuw-Vossemeer