Schutting Beerzel

Rond aan het kijken voor een beton schutting Beerzel? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Beerzel. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beerzel

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Beerzel. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Beerzel erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Beerzel bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Beerzel. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Beerzel.

Tuin schermen Beerzel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Beerzel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Beerzel: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Beerzel die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Beerzel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Beerzel is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Beerzel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Beerzel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Beerzel.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Beerzel van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Beerzel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Beerzel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Beerzel

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Panningen
schutting Duiven
schutting Goudswaard
schutting Zwammerdam
schutting Wijlre
schutting Woudrichem
schutting Slochteren
schutting Scheemda
schutting Bergeijk
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Staphorst
schutting Boxtel