Schutting Middelbeers

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Middelbeers? Prins schuttingen kan de schuttingen Middelbeers op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Middelbeers bekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een schuttingen Middelbeers kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Middelbeers

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Middelbeers, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Middelbeers vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Middelbeers bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Middelbeers.

Tuinschermen Middelbeers

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Middelbeers

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Middelbeers.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Middelbeers is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Middelbeers. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of vraag ons om een adres Middelbeers.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Middelbeers.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Middelbeers van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Middelbeers

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Middelbeers is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Middelbeers

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zegge
schutting Westerhoven
schutting Milsbeek
schutting Giessenburg
schutting Oude Pekela
schutting Megen
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Maarn
schutting Rheden
schutting Beek en Donk
schutting Sneek
schutting Boxtel