Schutting Middelbeers

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Middelbeers? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke niets anders doen dan het zetten van schuttingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Middelbeers

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding kopen Middelbeers.

Een erfafscheiding plaatsen in Middelbeers hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Middelbeers is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zal vinden bij u in Middelbeers. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Middelbeers voorheen een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Middelbeers.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Middelbeers

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Poort

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Aalburg
schutting Terheijden
schutting Drachten
schutting Deest
schutting Helvoirt
schutting Nijkerkerveen
schutting Blaricum
schutting Leuth
schutting Heteren
schutting Muntendam
schutting Terheijden
schutting Andijk