Schutting Rijkevorsel

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Rijkevorsel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Rijkevorsel. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijkevorsel

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Rijkevorsel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Rijkevorsel erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Rijkevorsel zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Rijkevorsel.

Tuin schermen Rijkevorsel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Rijkevorsel

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Rijkevorsel.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rijkevorsel is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Rijkevorsel zal vinden voor uw woning in Rijkevorsel. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Rijkevorsel.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Rijkevorsel.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Rijkevorsel van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Rijkevorsel

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting Rijkevorsel is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Rijkevorsel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ten Boer
schutting Nijkerkerveen
schutting Nieuw-Vennep
schutting Lonneker
schutting Tiel
schutting Stolwijk
schutting Loon op Zand
schutting Ammerstol
schutting Driemond
schutting Enter
schutting Assen
schutting Heinkenszand