Schutting Rijkevorsel

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Rijkevorsel? Prins schuttingen kan uw schuttingen Rijkevorsel op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Rijkevorsel bekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijkevorsel

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Rijkevorsel. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Rijkevorsel gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Rijkevorsel.

Tuinschermen Rijkevorsel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Rijkevorsel

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Rijkevorsel uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Rijkevorsel.

Een schutting kopen Rijkevorsel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rijkevorsel is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Rijkevorsel zult aantreffen voor uw woning in Rijkevorsel. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Rijkevorsel eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Rijkevorsel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Rijkevorsel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Rijkevorsel

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Rijkevorsel. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Rijkevorsel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Rijkevorsel

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doetinchem
schutting Breedeweg
schutting Almere
schutting Oss
schutting Hoogezand
schutting Woudenberg
schutting Grijpskerk
schutting Pijnacker
schutting Rijsoord
schutting Nieuwveen
schutting De Bilt
schutting Leuth