Schutting Rheden

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Rheden? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Rheden. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rheden

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Rheden, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Rheden bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Rheden.

Tuinschermen Rheden

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Rheden

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Rheden.

Een schutting kopen Rheden hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Rheden is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Rheden. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Rheden? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Rheden.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Rheden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Rheden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Rheden nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Rheden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Rheden

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grou
schutting Lopik
schutting Rijssen
schutting Gaanderen
schutting Liempde
schutting Harskamp
schutting Arnemuiden
schutting Loenen
schutting Groot-Ammers
schutting Landsmeer
schutting Vledder
schutting Westerhoven