Schutting Rheden

Op zoek naar een nieuwe schutting Rheden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Rheden. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rheden

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Rheden bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Rheden vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Rheden zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Rheden.

Tuin schermen Rheden

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Rheden

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Rheden die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Rheden.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Rheden is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Rheden zult tegenkomen voor uw woning in Rheden. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij Rheden voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Rheden. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Rheden.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Rheden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Rheden

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Rheden niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Rheden

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heusden
schutting Sneek
schutting Lekkerkerk
schutting Naaldwijk
schutting Leiden
schutting Oud-Heusden
schutting Spaubeek
schutting Gasselternijveen
schutting Woudenberg
schutting Ursem
schutting Bennebroek
schutting Handel