Schutting Rheden

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Rheden? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven personeel die niks anders verrichten dan het zetten van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Rheden

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Rheden.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Rheden is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 71% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie adres bij u in Rheden? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Rheden. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Rheden.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Rheden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dinxperlo
schutting Hansweert
schutting Enter
schutting Borger
schutting Steenderen
schutting Helmond Brandevoort
schutting Leiden
schutting Zuidwolde
schutting Helmond Brandevoort
schutting Rhoon
schutting Spakenburg
schutting Koudum