Schutting Hulsberg

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Hulsberg? Prins schuttingen kan de schuttingen Hulsberg leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Hulsberg bekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een een schutting Hulsberg kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hulsberg

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Hulsberg, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Hulsberg erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type schutting Hulsberg zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Hulsberg.

Tuinschermen Hulsberg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hulsberg

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Hulsberg uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Hulsberg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hulsberg is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Hulsberg. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Hulsberg? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Hulsberg.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Hulsberg.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Hulsberg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Hulsberg nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Hulsberg

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Chaam
schutting Roggel
schutting Broek op Langedijk
schutting Wijlre
schutting Naarden
schutting Gouda
schutting Opheusden
schutting Zuidbroek
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Krabbendijke
schutting Mierlo
schutting Eijsden