Schutting Hulsberg

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Hulsberg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting. Het bouwen van een schutting bij u in Hulsberg kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Hulsberg

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Hulsberg.

Een erfafscheiding plaatsen in Hulsberg hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Hulsberg is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Hulsberg. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Hulsberg eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Hulsberg plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Hulsberg

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bergen
schutting Middenbeemster
schutting Slochteren
schutting Nederweert
schutting Ruinen
schutting Beegden
schutting Schijndel
schutting Dodewaard
schutting Grijpskerk
schutting Berlikum
schutting Boxtel
schutting Heeze