Schutting IJmond

Op zoek naar een hout beton schutting IJmond? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting IJmond. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting IJmond

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die niks anders doen dan het monteren van schutting IJmond. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting IJmond vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen IJmond.

Tuinschermen IJmond

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen IJmond

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting IJmond: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen IJmond.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin IJmond is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding IJmond zal tegenkomen voor uw woning in IJmond. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres IJmond.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren IJmond. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting IJmond gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting IJmond

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting IJmond. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen IJmond heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur IJmond

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit diverse soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scharwoude
schutting Groesbeek
schutting Almelo
schutting Maastricht
schutting Heijen
schutting Harkstede
schutting Mijnsheerenland
schutting Wassenaar
schutting Emmeloord
schutting Halfweg
schutting Makkum
schutting Beek