Schutting IJmond

Op het net aan het kijken voor een beton schutting IJmond? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinafscheiding IJmond. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinafscheidingen bouwen kunnen de tuinafscheiding perfect monteren. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Schutting IJmond

Een houten tuinafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding IJmond zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen IJmond.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin IJmond is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin IJmond.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Schutting kopen IJmond. Dat was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding IJmond zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting IJmond

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Barneveld
schutting Ruurlo
schutting Nunspeet
schutting Puttershoek
schutting Winkel
schutting Zegge
schutting Heel
schutting Aduard
schutting Joure
schutting Wervershoof
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Maarheeze