Schutting Nieuwkoop

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Nieuwkoop? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het zetten van een schutting bij u in Nieuwkoop kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Nieuwkoop

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Nieuwkoop.

Een schutting kopen in Nieuwkoop hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Nieuwkoop is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult vinden bij u in Nieuwkoop. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Nieuwkoop eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Nieuwkoop. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Nieuwkoop.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Nieuwkoop

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sint Annaparochie
schutting Steenwijk
schutting Stiphout
schutting Heteren
schutting Nieuwendijk
schutting Scherpenzeel
schutting Deil
schutting Rijsoord
schutting Wervershoof
schutting IJzendijke
schutting Monnickendam
schutting Ottersum