Schutting Nieuwkoop

Op zoek naar een moderne schutting Nieuwkoop? Prins schuttingen kan uw schuttingen Nieuwkoop op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Nieuwkoop vakkundig en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Nieuwkoop kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwkoop

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Nieuwkoop bent u zeker van een goed resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Nieuwkoop gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Nieuwkoop bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Nieuwkoop.

Tuin schermen Nieuwkoop

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Nieuwkoop

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Nieuwkoop.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Nieuwkoop is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al gauw een tuinschutting Nieuwkoop die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Nieuwkoop? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Nieuwkoop.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Nieuwkoop van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Nieuwkoop

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Nieuwkoop is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Nieuwkoop heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Nieuwkoop

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJsselstein
schutting Akersloot
schutting Elburg
schutting Berg
schutting Den Helder
schutting Sint Philipsland
schutting Wamel
schutting Maasland
schutting Ameide
schutting Werkhoven
schutting Berg
schutting Zwartewaal