Schutting Dormaal

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Dormaal? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Dormaal vakbekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een tuinafscheiding Dormaal kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. We bouwen uw tuinafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Dormaal

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Dormaal bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Dormaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding kopen Dormaal.

Een schutting plaatsen Dormaal hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Dormaal is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw tuin Dormaal. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een adres Dormaal.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Dormaal. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Dormaal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Pijnacker
schutting Oldebroek
schutting Vaassen
schutting Elim
schutting Woudrichem
schutting Nieuwegein
schutting Doetinchem
schutting Muiden
schutting Baflo
schutting Deurne
schutting Etten-Leur
schutting Zwartemeer