Schutting Dormaal

Op zoek naar een hout beton schutting Dormaal? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Dormaal. Het bouwen van een schuttingen Dormaal kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dormaal

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Dormaal, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Dormaal erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Dormaal zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Dormaal.

Tuin schermen Dormaal

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Dormaal

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Dormaal.

Een tuinafscheiding kopen Dormaal hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Dormaal is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Dormaal. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Dormaal? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Dormaal. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type schuttingen of schutting Dormaal plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Dormaal gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Dormaal

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Dormaal is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Dormaal

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nagele
schutting Winsum
schutting Nieuwkuijk
schutting Enkhuizen
schutting Nunspeet
schutting Witmarsum
schutting Dinteloord
schutting Grou
schutting Utrecht
schutting Kapelle
schutting Eersel
schutting Elst