Schutting Haspershoven

Op zoek naar een moderne schutting Haspershoven? Wij kunnen uw schuttingen Haspershoven leveren of zetten uw nieuwe schutting Haspershoven bekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haspershoven

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Haspershoven, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Haspershoven erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Haspershoven bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen Haspershoven. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Haspershoven.

Tuin schermen Haspershoven

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Haspershoven

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Haspershoven uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Haspershoven.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Haspershoven is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Haspershoven die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Haspershoven.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Haspershoven zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Haspershoven gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Haspershoven

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Haspershoven niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Haspershoven

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kwintsheul
schutting Amsterdam
schutting ’s Gravenmoer
schutting Odijk
schutting Almere-Stad
schutting Rossum
schutting Gulpen
schutting Dalfsen
schutting Noordwijkerhout
schutting Puttershoek
schutting Zuidhorn
schutting Aalburg