Schutting Kerkdriel

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Kerkdriel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Kerkdriel

De houten schutting vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Kerkdriel.

Een schutting kopen in Kerkdriel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Kerkdriel is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Kerkdriel. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Kerkdriel eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Kerkdriel. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Kerkdriel

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bemmel
schutting Blijham
schutting Blerick
schutting Ootmarsum
schutting Sambeek
schutting Sint Anthonis
schutting Bussum
schutting Genemuiden
schutting Hardenberg
schutting Vijfhuizen
schutting Geffen
schutting Belfeld