Schutting Terheijden

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Terheijden? Wij kunnen uw schuttingen Terheijden bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Terheijden vakkundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Terheijden

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Terheijden, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Terheijden erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type tuinafscheidingen Terheijden bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Terheijden. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Terheijden.

Tuin schermen Terheijden

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Terheijden

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Terheijden uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Terheijden die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Terheijden.

Een schutting kopen Terheijden hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Terheijden is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Terheijden zult vinden voor uw woning in Terheijden. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben we Terheijden eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Terheijden.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Terheijden.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Terheijden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Terheijden is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Terheijden

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kamperland
schutting Standdaarbuiten
schutting Lexmond
schutting Best
schutting Wagenborgen
schutting Muiden
schutting Lage Zwaluwe
schutting Harmelen
schutting Grou
schutting Ruurlo
schutting Milheeze
schutting Oldemarkt