Schutting Terheijden

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Terheijden? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Terheijden kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Terheijden

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Terheijden.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Terheijden is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Terheijden? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Terheijden. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting bij u in Terheijden bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Terheijden

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Edam
schutting Nuland
schutting Oost-Souburg
schutting Monnickendam
schutting Velserbroek
schutting Groet
schutting Scheemda
schutting Enkhuizen
schutting Berg
schutting Uithoorn
schutting Avenhorn
schutting Rolde