Schutting Amerongen

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Amerongen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Amerongen

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Amerongen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Amerongen is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Amerongen.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Amerongen.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Amerongen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Schimmert
schutting Wijchen
schutting Limbricht
schutting Bladel
schutting Landsmeer
schutting Warffum
schutting Uithuizen
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Dinteloord
schutting Krabbendijke
schutting Margraten
schutting Hazerswoude-Dorp