Schutting Amerongen

Op zoek naar een moderne schutting Amerongen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Amerongen. Het monteren van een een schutting Amerongen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Amerongen

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Amerongen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Amerongen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Amerongen.

Tuinschermen Amerongen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Amerongen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Amerongen.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Amerongen is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Amerongen die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Amerongen? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Amerongen. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen Amerongen. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Amerongen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Amerongen

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Amerongen is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Amerongen

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Volkel
schutting Middenmeer
schutting Budel
schutting Bergschenhoek
schutting Hoven
schutting Huissen
schutting Zuidlaren
schutting Zoeterwoude
schutting Nijkerk
schutting Harmelen
schutting Milsbeek
schutting Malden