Schutting Breukelen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Breukelen? Wij kunnen de schuttingen Breukelen leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Breukelen vakkundig en snel voor u. Het monteren van een een schutting Breukelen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Breukelen

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Breukelen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Breukelen gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De palen van dit type schutting Breukelen zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Breukelen.

Tuinschermen Breukelen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Breukelen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Breukelen: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Breukelen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Breukelen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Breukelen die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Breukelen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Breukelen. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Breukelen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Breukelen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Breukelen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Breukelen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Breukelen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zegge
schutting Oirschot
schutting Damwoude
schutting Esch
schutting Zwartsluis
schutting Scherpenzeel
schutting Poeldijk
schutting Arnemuiden
schutting Boshoven
schutting Doorn
schutting Veenendaal
schutting Rockanje