Schutting Breukelen

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Breukelen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton erfafscheiding. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Breukelen kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Breukelen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Breukelen.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Breukelen is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij bij u in Breukelen eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Breukelen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen in Breukelen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Breukelen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Veenendaal
schutting Wapenveld
schutting Oud-Vossemeer
schutting Ruinen
schutting Cuijk
schutting Muiden
schutting Koudekerke
schutting Gameren
schutting Warmenhuizen
schutting Middelharnis
schutting Ruurlo
schutting Beerta