Schutting Noordwijkerhout

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Noordwijkerhout? Wij kunnen uw schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Noordwijkerhout

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type erfafscheiding. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Noordwijkerhout.

Een erfafscheiding plaatsen in Noordwijkerhout hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Noordwijkerhout is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres bij u in Noordwijkerhout? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Schutting kopen Noordwijkerhout. Het was nog nooit zo simpel! Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Noordwijkerhout.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Noordwijkerhout

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Renkum
schutting Goudswaard
schutting Bunschoten
schutting Sittard
schutting Akersloot
schutting Loosdrecht
schutting Grave
schutting Gorssel
schutting Wagenberg
schutting Enschede
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Wemeldinge