Schutting Noordwijkerhout

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Noordwijkerhout? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Noordwijkerhout. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Noordwijkerhout

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Noordwijkerhout bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Noordwijkerhout vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Noordwijkerhout. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Noordwijkerhout.

Tuin schermen Noordwijkerhout

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Noordwijkerhout

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Noordwijkerhout: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Noordwijkerhout die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Noordwijkerhout.

Een tuinafscheiding plaatsen Noordwijkerhout hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Noordwijkerhout is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Noordwijkerhout zal aantreffen voor uw woning in Noordwijkerhout. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Noordwijkerhout.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Noordwijkerhout. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Noordwijkerhout. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Noordwijkerhout van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Noordwijkerhout

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Noordwijkerhout is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Noordwijkerhout

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heeswijk-Dinther
schutting Vogelwaarde
schutting Heiloo
schutting Philippine
schutting Asten
schutting Ter Aar
schutting Linschoten
schutting Angeren
schutting Well
schutting Bladel
schutting Gaanderen
schutting Tweede Exloërmond