Schutting Breskens

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Breskens? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Breskens. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Breskens

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Breskens. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Breskens erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Breskens zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Breskens. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Breskens.

Tuinschermen Breskens

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Breskens

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Breskens uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Breskens.

Een schutting kopen Breskens hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Breskens is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Breskens die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Breskens.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Breskens bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Breskens van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Breskens

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Breskens is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Breskens

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJmond
schutting Schijndel
schutting Hoogeveen
schutting Rotterdam
schutting Witmarsum
schutting Middenmeer
schutting Horst
schutting Loenen
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Tolkamer
schutting Deest
schutting Heusden