Schutting Breskens

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Breskens? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Breskens kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel die niets anders doen dan het bouwen van erfafscheidingen. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Breskens

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Breskens.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Breskens is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Breskens? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Breskens. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Breskens

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Asten
schutting Enkhuizen
schutting Deest
schutting Roosendaal
schutting Margraten
schutting Oldebroek
schutting Denekamp
schutting Hoofddorp
schutting Malden
schutting Megen
schutting Woubrugge
schutting Nuland