Schutting Breskens

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Breskens? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Breskens. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Breskens

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Breskens. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Breskens gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Breskens zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Breskens.

Tuinschermen Breskens

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Breskens

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Breskens die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Breskens.

Een tuinafscheiding plaatsen Breskens hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Breskens is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Breskens zal vinden voor uw woning in Breskens. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Breskens? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we leveren Breskens. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Breskens van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Breskens

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Breskens. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Breskens

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelstum
schutting Achterveld
schutting Sint Odiliënberg
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Aardenburg
schutting Raalte
schutting Pannerden
schutting Beilen
schutting Kortenhoef
schutting Herkenbosch
schutting Groningen
schutting Geesteren