Schutting Lint

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Lint? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Lint. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lint

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Lint perfect monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Lint vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Lint bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Lint. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Lint.

Tuinschermen Lint

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Lint

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Lint.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lint is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Lint. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Lint eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Lint plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Lint.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Lint

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Lint. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Lint

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beesd
schutting Musselkanaal
schutting Bergum
schutting Assen
schutting Maasbracht
schutting Sint Annaparochie
schutting Cuijk
schutting Zaltbommel
schutting Hillegom
schutting Abcoude
schutting Nieuwkoop
schutting Emmen