Schutting Lint

Op zoek naar een nieuwe schutting Lint? Prins schuttingen kan de schutting Lint bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Lint bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lint

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Lint. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Lint erg populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Lint. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Lint.

Tuin schermen Lint

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Lint

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Lint uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Lint die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Lint.

Een schutting kopen Lint hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Lint is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Lint zal tegenkomen voor uw woning in Lint. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Lint voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Lint plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Lint van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Lint

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Lint nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Lint heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Lint

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wapenveld
schutting Annen
schutting Harkstede
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Oostburg
schutting Leunen
schutting Eelde
schutting Witmarsum
schutting Bolsward
schutting Loenen
schutting Soesterberg
schutting Dedemsvaart