Schutting Lint

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Lint? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Lint. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van tuinafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Lint

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Lint bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Lint. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Lint.

Een tuinafscheiding kopen Lint hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Lint is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres Lint.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Lint. Het was nog nooit zo simpel! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Lint.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Lint

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Elburg
schutting Oostrum
schutting Heteren
schutting Oud-Heusden
schutting Beek
schutting Wapenveld
schutting Giesbeek
schutting Vaassen
schutting Veghel
schutting Utrecht
schutting Doetinchem
schutting Hulsberg