Schutting Valkenswaard

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Valkenswaard? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Valkenswaard

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding kopen Valkenswaard.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Valkenswaard is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Valkenswaard. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Valkenswaard.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren in Valkenswaard. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Valkenswaard

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lierop
schutting Heteren
schutting Vollenhove
schutting Hattem
schutting Drachten
schutting Waalwijk
schutting Oudenbosch
schutting Geertruidenberg
schutting Arcen
schutting Maarn
schutting IJsselstein
schutting Well