Schutting Valkenswaard

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Valkenswaard? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Valkenswaard. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Valkenswaard

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Valkenswaard correct plaatsen. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De palen van deze soort tuinafscheiding Valkenswaard zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Valkenswaard.

Tuinschermen Valkenswaard

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Valkenswaard

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Valkenswaard uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Valkenswaard: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Valkenswaard.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Valkenswaard is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Valkenswaard zult tegenkomen voor uw woning in Valkenswaard. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Valkenswaard eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we zetten Valkenswaard. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Valkenswaard gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Valkenswaard

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Valkenswaard. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Valkenswaard heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Valkenswaard

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Odiliënberg
schutting Zevenaar
schutting Haaren
schutting Rozenburg
schutting Slagharen
schutting Langerak
schutting Markelo
schutting Hilvarenbeek
schutting Wanssum
schutting Lienden
schutting Kapelle
schutting Dedemsvaart