Schutting Everberg

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Everberg? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Everberg. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Everberg

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Everberg bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Everberg erg gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Everberg zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Everberg. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Everberg.

Tuin schermen Everberg

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Everberg

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Everberg.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Everberg is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Everberg zult tegenkomen voor uw woning in Everberg. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Everberg? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Everberg. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Everberg.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Everberg gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Everberg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Everberg nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Everberg

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almelo
schutting Maarheeze
schutting Rijswijk
schutting Ottersum
schutting Volkel
schutting Westervoort
schutting Aalsmeer
schutting Pijnacker
schutting Herwijnen
schutting Gronsveld
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Schoonhoven