Schutting Bakel

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting in Bakel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de luxe erfafscheiding correct zetten. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Bakel

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Bakel.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin in Bakel is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Bakel. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Bakel eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Bakel.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Bakel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan kiezen uit meerdere type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting IJmond
schutting Dalen
schutting Engelen
schutting Middelbeers
schutting Leersum
schutting Veghel
schutting Klimmen
schutting IJzendijke
schutting Meerssen
schutting Oudehaske
schutting Benschop
schutting ‘t Harde