Schutting Bakel

Rond aan het kijken voor een beton schutting Bakel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Bakel. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bakel

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het installeren van schuttingen Bakel. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Bakel erg gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Bakel zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Bakel.

Tuinschermen Bakel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Bakel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Bakel.

Een tuinafscheiding plaatsen Bakel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Bakel is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Bakel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Bakel eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Bakel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Bakel van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Bakel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Bakel. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Bakel

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groot-Ammers
schutting Koudekerke
schutting Leegkerk
schutting Haaften
schutting Nijeveen
schutting Vogelwaarde
schutting Borne
schutting Didam
schutting Groningen
schutting Akkrum
schutting Castricum
schutting Venlo