Schutting Bakel

Op zoek naar een luxe schutting Bakel? Prins schuttingen kan uw schutting Bakel leveren of plaatsen de nieuwe schutting Bakel vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bakel

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Bakel bent u verzekerd van een goed eindproduct met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Bakel vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Bakel bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Bakel. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Bakel.

Tuin schermen Bakel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Bakel

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Bakel uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Bakel die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Bakel.

Een tuinafscheiding kopen Bakel hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Bakel is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Bakel die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Bakel eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Bakel. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Bakel. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Bakel van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Bakel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Bakel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Bakel

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bedum
schutting Woerden
schutting Nijmegen
schutting Oosterhout
schutting Wijlre
schutting Lith
schutting Voerendaal
schutting Koudekerke
schutting Kollum
schutting Zuidwolde
schutting Surhuisterveen
schutting Gramsbergen