Schutting Obdam

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting in Obdam? Wij kunnen de schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de houten schutting correct plaatsen. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Obdam

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Obdam.

Een schutting plaatsen in Obdam hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Obdam is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin bij u in Obdam.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Obdam.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Obdam

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Afferden
schutting Breugel
schutting Kerkdriel
schutting Doetinchem
schutting Bodegraven
schutting Wemeldinge
schutting Norg
schutting Budel
schutting Eersel
schutting Hellendoorn
schutting Cothen
schutting Zetten