Schutting Obdam

Op zoek naar een luxe schutting Obdam? Prins schuttingen kan uw schutting Obdam bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Obdam vakbekwaam en snel voor u. Het monteren van een schuttingen Obdam kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Obdam

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Obdam bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Obdam gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Obdam bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Obdam. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Obdam.

Tuin schermen Obdam

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Obdam

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Obdam uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Obdam.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Obdam is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een tuinschutting Obdam die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Obdam? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Obdam. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Obdam.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Obdam

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Obdam. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Obdam

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sneek
schutting Vlagtwedde
schutting Herpen
schutting Bunnik
schutting Achterveld
schutting Best
schutting Veenendaal
schutting Borculo
schutting Staphorst
schutting Meppel
schutting Rijssen
schutting Groenlo