Schutting Veghel

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Veghel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Veghel

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Veghel.

Een schutting plaatsen in Veghel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Veghel is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Veghel. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Veghel voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Veghel.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Veghel

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Raamsdonk
schutting Strijen
schutting Rijsbergen
schutting Moerkapelle
schutting Berlicum
schutting Lelystad
schutting Alkmaar
schutting Monnickendam
schutting Annen
schutting Wintelre
schutting Vogelenzang
schutting Ulvenhout