Schutting Veghel

Op zoek naar een beton schutting Veghel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Veghel. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veghel

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Veghel. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor tuinafscheidingen Veghel. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Veghel.

Tuinschermen Veghel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Veghel

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Veghel uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Veghel.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Veghel is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Veghel die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Veghel voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Veghel. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Veghel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Veghel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Veghel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Veghel is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Veghel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Moergestel
schutting Ten Boer
schutting Boxtel
schutting Maasdijk
schutting Winsum
schutting Blijham
schutting Eemnes
schutting Barneveld
schutting Echt
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Bergambacht
schutting Kessel