Schutting Grave

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Grave? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Grave. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grave

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Grave bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Grave gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Grave. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Grave.

Tuinschermen Grave

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Grave

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Grave: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Grave die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Grave.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Grave is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Grave. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Grave? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Grave. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Grave. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Grave gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Grave

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Grave is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Grave

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Holten
schutting Almere-Stad
schutting Hank
schutting Lisserbroek
schutting Losser
schutting Zoetermeer
schutting Dinteloord
schutting Oostvoorne
schutting Julianadorp
schutting Urk
schutting Kerkdriel
schutting Giessenburg