Schutting Grave

Op zoek naar een luxe schutting Grave? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Grave. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grave

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Grave, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Grave erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Grave bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Grave. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Grave.

Tuinschermen Grave

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Grave

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Grave uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Grave die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Grave.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Grave is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Grave. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij Grave voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Grave plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Grave gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Grave

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Grave. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Grave heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Grave

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almere-Haven
schutting De Bilt
schutting Doorn
schutting Dedemsvaart
schutting Balk
schutting Harmelen
schutting Aarle-Rixtel
schutting Standdaarbuiten
schutting Gieten
schutting Lent
schutting Baarn
schutting Gorinchem