Schutting Grave

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Grave? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen kunnen de erfafscheiding correct monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Grave

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type erfafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Grave.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Grave is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze erfafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Wellicht hebben we bij u in Grave eerder een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Grave.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Grave

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Aalsmeer
schutting Wijchen
schutting Vroomshoop
schutting Joure
schutting Aardenburg
schutting Den Ham
schutting Someren
schutting Woudenberg
schutting Ermelo
schutting Well
schutting Loenen
schutting Waarland