Schutting Herentals

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Herentals? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinafscheiding Herentals. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe tuinafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Schutting Herentals

De houten schutting gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Herentals bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Herentals.

Een schutting kopen Herentals hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Herentals is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw huis Herentals. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Herentals? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Herentals. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheiding.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Herentals

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heinenoord
schutting Oosterhout
schutting Berghem
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Havelte
schutting Rijssen
schutting Borgharen
schutting Terneuzen
schutting Den Dolder
schutting Wieringerwerf
schutting Buitenpost
schutting Vierlingsbeek