Schutting Herentals

Op zoek naar een hout beton schutting Herentals? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Herentals. Het bouwen van een een schutting Herentals kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herentals

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Herentals bent u zeker van een goed eind resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Herentals zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Herentals. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Herentals.

Tuinschermen Herentals

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Herentals

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Herentals uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Herentals die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Herentals.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Herentals is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Herentals zult tegenkomen voor uw woning in Herentals. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Herentals? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Herentals. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Herentals gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Herentals

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting Herentals is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Herentals heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Herentals

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Opheusden
schutting Overdinkel
schutting Lemelerveld
schutting Schijndel
schutting Blaricum
schutting Baarn
schutting Maasbree
schutting Krabbendijke
schutting Bleskensgraaf
schutting Apeldoorn
schutting Meteren
schutting Musselkanaal