Schutting Meteren

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Meteren? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Meteren. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meteren

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Meteren, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Meteren erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor deze categorie schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Meteren. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Meteren.

Tuinschermen Meteren

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Meteren

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Meteren.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Meteren is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Meteren. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben we Meteren eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Meteren bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Meteren gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Meteren

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Meteren is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Meteren

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwartsluis
schutting Nieuwveen
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Gilze
schutting Deil
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Afferden
schutting Baflo
schutting Boxtel
schutting Leersum
schutting Leerdam
schutting Megen