Schutting Meteren

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Meteren? Prins schuttingen kan de schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Meteren kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren kunnen de betonschutting foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Meteren

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Meteren.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Meteren is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Meteren. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Meteren.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die we zetten in Meteren. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Meteren

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Margraten
schutting Meppel
schutting Engelen
schutting Sittard
schutting Rijen
schutting Nieuwleusen
schutting Oosterland
schutting Tegelen
schutting Krabbendijke
schutting Genemuiden
schutting Staphorst
schutting Limmen