Schutting Nuth

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Nuth? Wij kunnen de schuttingen Nuth leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Nuth bekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een een schutting Nuth kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nuth

Wij werken alleen met doorgewinterd medewerkers welke niks anders verrichten dan het bouwen van schutting Nuth. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Nuth gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Nuth.

Tuinschermen Nuth

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Nuth

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Nuth: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Nuth.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Nuth is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Nuth zult tegenkomen voor uw woning in Nuth. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Nuth.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Nuth.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Nuth gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Nuth

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Nuth. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Nuth

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lichtenvoorde
schutting Opmeer
schutting Almelo
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Utrecht
schutting Schijndel
schutting Megen
schutting Bruinisse
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Neede
schutting Culemborg
schutting Doorn