Schutting Nuth

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Nuth? Wij kunnen de schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Het monteren van een schutting bij u in Nuth kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Nuth

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Nuth.

Een schutting kopen in Nuth hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Nuth is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Nuth? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Nuth.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Nuth

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heerenveen
schutting Noordwijkerhout
schutting Renswoude
schutting Venray
schutting Kapelle
schutting Renswoude
schutting Zuidwolde
schutting Oosterhout
schutting Denekamp
schutting Doorwerth
schutting Schijndel
schutting Klazienaveen