Schutting Meerbeek

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Meerbeek? Prins schuttingen kan uw schutting Meerbeek bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Meerbeek vakbekwaam en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Meerbeek kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meerbeek

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Meerbeek foutloos zetten. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Meerbeek erg gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Meerbeek bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Meerbeek.

Tuin schermen Meerbeek

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Meerbeek

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Meerbeek: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Meerbeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Meerbeek is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Meerbeek zal aantreffen voor uw woning in Meerbeek. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Misschien hebben we Meerbeek voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Meerbeek.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Meerbeek van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Meerbeek

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Meerbeek. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Meerbeek

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Egmond aan Zee
schutting Giesbeek
schutting Stellendam
schutting Bennebroek
schutting Hoogezand
schutting Doetinchem
schutting Blijham
schutting Heenvliet
schutting Driemond
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Veenendaal
schutting Dreumel