Schutting Beilen

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Beilen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Het bouwen van een schutting bij u in Beilen kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een correct eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. We plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Beilen

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Beilen.

Een schutting plaatsen in Beilen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Beilen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Beilen eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Beilen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Beilen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Middelsluis
schutting Montfort
schutting Eijsden
schutting Uithuizen
schutting Breskens
schutting Erp
schutting Ammerstol
schutting Geervliet
schutting Loenen
schutting Hoeven
schutting Midwoud
schutting Oude Pekela