Schutting Beilen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Beilen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Beilen. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beilen

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Beilen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Beilen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Beilen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Beilen.

Tuin schermen Beilen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Beilen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Beilen: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Beilen die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Beilen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Beilen is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Beilen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Beilen.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Beilen zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting Beilen.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Beilen

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Beilen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Beilen

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxtel
schutting Klazienaveen
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Breda
schutting Haamstede
schutting Sassenheim
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Sommelsdijk
schutting Oude Wetering
schutting Beesel
schutting Oostzaan
schutting Monnickendam