Schutting Beilen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Beilen? Wij kunnen uw schutting Beilen op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Beilen deskundig en vlug voor u. Het bouwen van een een schutting Beilen kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beilen

We werken alleen met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Beilen. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Beilen gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Beilen. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Beilen.

Tuin schermen Beilen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Beilen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Beilen die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Beilen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Beilen is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Beilen zal aantreffen voor uw woning in Beilen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Beilen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Beilen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinschutting Beilen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Beilen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Beilen niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Beilen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Beilen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middenbeemster
schutting Ulft
schutting Diepenheim
schutting Zundert
schutting Wapenveld
schutting Sluis
schutting Lonneker
schutting Gorssel
schutting Engelen
schutting Streefkerk
schutting Uitgeest
schutting Handel