Schutting Bornem

Op zoek naar een hout beton schutting Bornem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Bornem. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bornem

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Bornem bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Bornem gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Bornem.

Tuinschermen Bornem

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bornem

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Bornem.

Een tuinafscheiding kopen Bornem hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Bornem is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Bornem die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Bornem.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Bornem. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Bornem.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Bornem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Bornem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Bornem is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Bornem

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leiden
schutting Haalderen
schutting Diepenheim
schutting Renswoude
schutting Bruinisse
schutting Rijsenhout
schutting Oldemarkt
schutting Veendam
schutting Diepenheim
schutting Genemuiden
schutting Maasbracht
schutting Nijkerkerveen