Schutting Schagen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting in Schagen? Prins schuttingen kan de schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Schagen

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Schagen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Schagen is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben we bij u in Schagen eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Schagen zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Schagen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kaatsheuvel
schutting Valkenburg
schutting Hoogerheide
schutting Nijnsel
schutting Melick
schutting Wanroij
schutting Winschoten
schutting Zundert
schutting Ruinerwold
schutting Ter Apel
schutting Alphen
schutting Halsteren