Schutting Schagen

Rond aan het kijken voor een luxe tuinafscheiding Schagen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van tuinafscheidingen Schagen. Het plaatsen van een schutting Schagen kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Schutting Schagen

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Schagen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Schagen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Schagen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zult aantreffen Schagen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Schagen.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Schagen zetten:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Schagen

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Voerendaal
schutting Waalwijk
schutting Schoonebeek
schutting Werkendam
schutting Bolsward
schutting Middelburg
schutting Maasdam
schutting Urk
schutting Wervershoof
schutting Edam
schutting ‘t Harde
schutting Angerlo