Schutting Tholen

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Tholen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding perfect zetten. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Tholen

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Tholen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Tholen is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Tholen.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Schutting kopen Tholen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Tholen.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Tholen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Tollebeek
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Ulrum
schutting Jubbega
schutting Mill
schutting Hengelo
schutting Vierlingsbeek
schutting Middelstum
schutting Buitenpost
schutting Standdaarbuiten
schutting Prinsenbeek
schutting Abbekerk