Schutting Tholen

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Tholen? Wij kunnen uw schutting Tholen leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Tholen vakbekwaam en vlot voor u. Het zetten van een een schutting Tholen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tholen

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Tholen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Tholen bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Tholen.

Tuin schermen Tholen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Tholen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Tholen uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Tholen die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Tholen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Tholen is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Tholen zult vinden voor uw woning in Tholen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Tholen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Tholen. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Tholen.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Tholen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Tholen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Tholen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Tholen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Tholen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baexem
schutting Pannerden
schutting Surhuisterveen
schutting Rockanje
schutting Ewijk
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Balkbrug
schutting Benschop
schutting Odijk
schutting Vijfhuizen
schutting Middenbeemster
schutting Waalwijk