Schutting Tholen

Op zoek naar een luxe schutting Tholen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Tholen. Het bouwen van een een schutting Tholen kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tholen

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Tholen bent u zeker van een goed resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Tholen erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Tholen.

Tuinschermen Tholen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Tholen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Tholen: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Tholen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Tholen is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Tholen zal vinden voor uw woning in Tholen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Tholen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Tholen. Dat was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Tholen bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Tholen.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Tholen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Tholen niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Tholen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wehl
schutting Kudelstaart
schutting Enkhuizen
schutting Hoogkerk
schutting Warffum
schutting Doornenburg
schutting De Lier
schutting Kwintsheul
schutting Sevenum
schutting Rijsenhout
schutting Amsterdam
schutting Maastricht