Schutting Sint-Pieters-Rode

Op zoek naar een moderne schutting Sint-Pieters-Rode? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Sint-Pieters-Rode. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Pieters-Rode

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Sint-Pieters-Rode, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Sint-Pieters-Rode erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Sint-Pieters-Rode bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Sint-Pieters-Rode. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Sint-Pieters-Rode.

Tuin schermen Sint-Pieters-Rode

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sint-Pieters-Rode

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Sint-Pieters-Rode die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Sint-Pieters-Rode.

Een schutting kopen Sint-Pieters-Rode hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Sint-Pieters-Rode is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Sint-Pieters-Rode die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Sint-Pieters-Rode? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Sint-Pieters-Rode. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Sint-Pieters-Rode.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint-Pieters-Rode

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Sint-Pieters-Rode niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Sint-Pieters-Rode

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Renkum
schutting Loppersum
schutting Raalte
schutting Koewacht
schutting Oudewater
schutting Zoeterwoude
schutting Gilze
schutting Dieteren
schutting Epe
schutting Loenen
schutting Leeuwarden
schutting Raamsdonk