Schutting Vlijmen

Op zoek naar een nieuwe tuinafscheiding Vlijmen? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Vlijmen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw tuinafscheiding. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de tuinafscheiding is plusminus 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw tuinafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Vlijmen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze soort schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Vlijmen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Vlijmen. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Vlijmen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Vlijmen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Vlijmen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Vlijmen zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vlijmen

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heerenveen
schutting Dinteloord
schutting Sleeuwijk
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Steenwijkerwold
schutting Grootegast
schutting Uddel
schutting Muiderberg
schutting Steenbergen
schutting Genemuiden
schutting Bergeijk
schutting Montfoort