Schutting Vlijmen

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Vlijmen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Vlijmen. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlijmen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Vlijmen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Vlijmen erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Vlijmen.

Tuin schermen Vlijmen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Vlijmen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Vlijmen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Vlijmen.

Een tuinafscheiding plaatsen Vlijmen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Vlijmen is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Vlijmen zult tegenkomen voor uw woning in Vlijmen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Vlijmen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Vlijmen. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Vlijmen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Vlijmen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Vlijmen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Vlijmen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vlijmen

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berkel Rodenrijs
schutting Moerkapelle
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Posterholt
schutting Ittervoort
schutting Haaksbergen
schutting Gorinchem
schutting IJburg
schutting Marum
schutting Waalre
schutting Dordrecht