Schutting Vlijmen

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Vlijmen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Vlijmen kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Vlijmen

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Vlijmen.

Een erfafscheiding plaatsen in Vlijmen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Vlijmen is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen bij u in Vlijmen. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Op zoek naar een referentie adres bij u in Vlijmen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Vlijmen. Het was nog nooit zo simpel! De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Vlijmen.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Vlijmen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit diverse type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Maurik
schutting Bleskensgraaf
schutting Haps
schutting Mierlo
schutting Bergen
schutting Assen
schutting Rotterdam
schutting Cadier en Keer
schutting Driel
schutting Hapert
schutting Schoonebeek
schutting Kerkrade