Schutting Aalten

Op zoek naar een nieuwe schutting Aalten? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Aalten. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aalten

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Aalten foutloos zetten. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Aalten vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Aalten. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Aalten.

Tuinschermen Aalten

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Aalten

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Aalten uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Aalten die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Aalten.

Een tuinafscheiding plaatsen Aalten hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Aalten is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Aalten die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres Aalten? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Aalten.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Aalten.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Aalten

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Aalten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Aalten

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Hengelo
schutting Roosendaal
schutting Opmeer
schutting Bussum
schutting Heech
schutting Sas van Gent
schutting Oenkerk
schutting Made
schutting Vollenhove
schutting Well
schutting Nieuw-Vennep