Schutting Aalten

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Aalten? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Aalten

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Aalten.

Een schutting plaatsen in Aalten hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Aalten is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Aalten. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres bij u in Aalten.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Aalten. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Aalten bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Aalten

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lage Zwaluwe
schutting Albergen
schutting Cuijk
schutting Engelen
schutting Oirschot
schutting Odoorn
schutting Geffen
schutting Niekerk
schutting Geervliet
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Malden
schutting Emmeloord