Schutting Valkenburg

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Valkenburg? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Valkenburg

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Valkenburg.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Valkenburg is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Valkenburg. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Misschien hebben wij bij u in Valkenburg voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Valkenburg zetten:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Valkenburg

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Rhenen
schutting Marknesse
schutting Castricum
schutting Oostvoorne
schutting Maurik
schutting Nijmegen
schutting Haaren
schutting Borne
schutting Alphen
schutting Groot-Ammers
schutting Dwingeloo
schutting ‘s-Gravendeel