Schutting Valkenburg

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Valkenburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Valkenburg. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Valkenburg

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Valkenburg. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Valkenburg.

Tuin schermen Valkenburg

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Valkenburg

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Valkenburg.

Een tuinafscheiding kopen Valkenburg hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Valkenburg is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Valkenburg die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin Valkenburg.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Valkenburg. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Valkenburg gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Valkenburg

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Valkenburg nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Valkenburg

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJzendijke
schutting Elim
schutting Almelo
schutting Ens
schutting Klazienaveen
schutting Tollebeek
schutting Dalen
schutting Zwartsluis
schutting Hapert
schutting Hoogkarspel
schutting Heerenveen
schutting Kwintsheul