Schutting Valkenburg

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Valkenburg? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Valkenburg. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Valkenburg

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Valkenburg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Valkenburg gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Valkenburg.

Tuin schermen Valkenburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Valkenburg

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Valkenburg.

Een schutting plaatsen Valkenburg hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Valkenburg is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Valkenburg zal vinden voor uw woning in Valkenburg. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een adres Valkenburg.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Valkenburg. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Valkenburg.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Valkenburg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Valkenburg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Valkenburg is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Valkenburg

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit diverse modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meijel
schutting Woudenberg
schutting Heech
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Elburg
schutting Uden
schutting Lopik
schutting Chaam
schutting Doesburg
schutting Well
schutting Wezep
schutting Balkbrug