Schutting Strijen

Op zoek naar een nieuwe schutting Strijen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Strijen. Het plaatsen van een schuttingen Strijen kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Strijen

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Strijen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Strijen gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Strijen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Strijen.

Tuinschermen Strijen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Strijen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Strijen uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Strijen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Strijen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Strijen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben wij Strijen eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij leveren Strijen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Strijen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Strijen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Strijen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Strijen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Strijen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Werkendam
schutting De Lier
schutting Clinge
schutting Putten
schutting Angerlo
schutting Rijen
schutting Schimmert
schutting Ewijk
schutting Lisse
schutting Eijsden
schutting Bergen
schutting Wieringerwerf