Schutting Strijen

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting in Strijen? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen bouwen kunnen de houten schutting foutloos zetten. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Strijen

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding kopen Strijen.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Strijen is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Strijen. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Strijen? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Strijen. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren in Strijen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Strijen

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Loenen
schutting Dieren
schutting Bathmen
schutting Assen
schutting Baexem
schutting Warmenhuizen
schutting Heerenveen
schutting Stiphout
schutting Waardenburg
schutting Stellendam
schutting Well
schutting Julianadorp