Schutting Strijen

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Strijen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Strijen. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Strijen

Onze geroutineerde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Strijen correct monteren. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Strijen gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Strijen.

Tuinschermen Strijen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Strijen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Strijen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Strijen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Strijen is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Strijen zult vinden voor uw woning in Strijen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Strijen? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Strijen. Het was nog nooit zo simpel! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Strijen.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton Schutting Strijen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Strijen

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Strijen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Strijen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Strijen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tubbergen
schutting Enschede
schutting Blijham
schutting Heino
schutting Klimmen
schutting Eelde
schutting Halfweg
schutting Maurik
schutting Nuenen
schutting Sint Michielsgestel
schutting Maastricht
schutting Heerenveen