Schutting Sint-Katherina-Lombeek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Sint-Katherina-Lombeek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Sint-Katherina-Lombeek. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Katherina-Lombeek

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Sint-Katherina-Lombeek bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Sint-Katherina-Lombeek vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Sint-Katherina-Lombeek.

Tuin schermen Sint-Katherina-Lombeek

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Sint-Katherina-Lombeek

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Sint-Katherina-Lombeek uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Sint-Katherina-Lombeek die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Sint-Katherina-Lombeek.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Sint-Katherina-Lombeek is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Sint-Katherina-Lombeek die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we Sint-Katherina-Lombeek eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Sint-Katherina-Lombeek.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Sint-Katherina-Lombeek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Sint-Katherina-Lombeek

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Sint-Katherina-Lombeek is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Sint-Katherina-Lombeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Sint-Katherina-Lombeek

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Winschoten
schutting Middelrode
schutting Borne
schutting Nieuwveen
schutting Oude-Tonge
schutting Middelsluis
schutting Klaaswaal
schutting Malden
schutting Dongen
schutting IJzendijke
schutting Boxtel
schutting Gorssel