Schutting Sint-Katherina-Lombeek

Op zoek naar een hout beton schutting Sint-Katherina-Lombeek? Wij kunnen uw schutting Sint-Katherina-Lombeek op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Sint-Katherina-Lombeek vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Katherina-Lombeek

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Sint-Katherina-Lombeek perfect plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Sint-Katherina-Lombeek gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Sint-Katherina-Lombeek bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor schuttingen Sint-Katherina-Lombeek. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Sint-Katherina-Lombeek.

Tuin schermen Sint-Katherina-Lombeek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Katherina-Lombeek

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Sint-Katherina-Lombeek: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Sint-Katherina-Lombeek die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Sint-Katherina-Lombeek.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Sint-Katherina-Lombeek is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Sint-Katherina-Lombeek. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Sint-Katherina-Lombeek voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Sint-Katherina-Lombeek. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Sint-Katherina-Lombeek zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint-Katherina-Lombeek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Sint-Katherina-Lombeek

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Sint-Katherina-Lombeek nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Sint-Katherina-Lombeek

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ravenstein
schutting Lichtenvoorde
schutting Bennekom
schutting Hoogeveen
schutting Stiens
schutting Koudekerke
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Oldenzaal
schutting Ruinerwold
schutting Hoogvliet
schutting Aalten
schutting Kerkrade