Schutting Bodegraven

Op zoek naar een moderne schutting Bodegraven? Prins schuttingen kan uw schuttingen Bodegraven op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Bodegraven bekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bodegraven

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan het bouwen van schutting Bodegraven. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Bodegraven gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Bodegraven.

Tuin schermen Bodegraven

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Bodegraven

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Bodegraven uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Bodegraven.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Bodegraven is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting Bodegraven die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben we Bodegraven eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Bodegraven. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Bodegraven.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Bodegraven van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Bodegraven

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Bodegraven is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Bodegraven

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maarn
schutting Kruiningen
schutting Wijk aan Zee
schutting Loosdrecht
schutting Rhoon
schutting Huizen
schutting Susteren
schutting Minnertsga
schutting Sint Odiliënberg
schutting Sleen
schutting Haelen
schutting Amerongen