Schutting Bodegraven

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Bodegraven? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton erfafscheiding. Het bouwen van een schutting bij u in Bodegraven kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Bodegraven

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Bodegraven.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Bodegraven is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Bodegraven. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben we bij u in Bodegraven eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Bodegraven bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Bodegraven

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Leuth
schutting Slagharen
schutting Tholen
schutting Gilze
schutting Andel
schutting Mill
schutting Winkel
schutting Wehl
schutting Warnsveld
schutting Middelburg
schutting Haps
schutting Hallum