Schutting Linne

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Linne? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Linne

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie erfafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Linne.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Linne is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Linne.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Linne. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Linne

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dronten
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Edam
schutting Schimmert
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Dinxperlo
schutting Broek op Langedijk
schutting Heeze
schutting Vessem
schutting Gorssel
schutting Brielle
schutting Opperdoes