Schutting Linne

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Linne? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Linne. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Linne

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Linne correct zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Linne vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen Linne bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Linne.

Tuinschermen Linne

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Linne

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Linne uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Linne die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Linne.

Een tuinafscheiding kopen Linne hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Linne is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Linne. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres Linne.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Linne.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Linne gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Linne

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Linne niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Linne

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scheemda
schutting Stellendam
schutting Hilvarenbeek
schutting Dongen
schutting Delden
schutting Kollum
schutting Sas van Gent
schutting Stiphout
schutting Beek en Donk
schutting Harlingen
schutting Uithuizermeeden
schutting Merum