Schutting Laren

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Laren? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting. Het monteren van een schutting bij u in Laren kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Laren

De houten schutting gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Laren.

Een erfafscheiding kopen in Laren hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Laren is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Laren. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Laren eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Laren bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Laren

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Lith
schutting Ottersum
schutting Schinnen
schutting Winsum
schutting Biddinghuizen
schutting Broek in Waterland
schutting Bocholtz
schutting Scharwoude
schutting Joure
schutting Scherpenzeel
schutting Warmenhuizen
schutting Hoogvliet