Schutting Laren

Op zoek naar een nieuwe schutting Laren? Prins schuttingen kan uw schutting Laren op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Laren vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Laren

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Laren, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Laren erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Laren zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Laren.

Tuin schermen Laren

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Laren

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Laren uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Laren.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Laren is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Laren die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Laren.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Laren. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Laren. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Laren van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Laren

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Laren niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Laren

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oudehaske
schutting Emmen
schutting Breezand
schutting Lunteren
schutting Kloosterzande
schutting Brakel
schutting Winschoten
schutting Broek op Langedijk
schutting Culemborg
schutting Zevenbergen
schutting Herten
schutting Mook