Schutting Laren

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Laren? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Laren. Het zetten van een een schutting Laren kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Laren

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Laren, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Laren.

Tuin schermen Laren

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Laren

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Laren uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Laren: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Laren die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Laren.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Laren is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Laren. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Laren? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Laren. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Laren gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Laren

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Laren is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Laren

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arcen
schutting Hoorn
schutting Epe
schutting Made
schutting Meteren
schutting Doorn
schutting Nieuwkuijk
schutting Leiden
schutting Groot-Ammers
schutting Wommels
schutting Zevenhuizen
schutting Kloosterzande