Schutting Borgerhout

Op zoek naar een nieuwe schutting Borgerhout? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Borgerhout. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borgerhout

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Borgerhout bent u zeker van een goed resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schutting Borgerhout vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Borgerhout bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Borgerhout.

Tuinschermen Borgerhout

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Borgerhout

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Borgerhout uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Borgerhout.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Borgerhout is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Borgerhout. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Borgerhout? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Borgerhout. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Borgerhout van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Borgerhout

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Borgerhout is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Borgerhout heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Borgerhout

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middenmeer
schutting Zeist
schutting Oosthuizen
schutting Genemuiden
schutting Losser
schutting Hedel
schutting Sommelsdijk
schutting Ruinerwold
schutting Westkapelle
schutting Elspeet
schutting IJmond
schutting Huister Heide