Schutting Attenrode

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Attenrode? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Attenrode. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Attenrode

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Attenrode foutloos monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Attenrode erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Attenrode bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Attenrode.

Tuin schermen Attenrode

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Attenrode

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Attenrode.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Attenrode is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Attenrode die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij Attenrode voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Attenrode. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Attenrode. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Attenrode.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Attenrode

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Attenrode nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Attenrode

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haamstede
schutting Muiderberg
schutting Naarden
schutting Wanroij
schutting Deurne
schutting Belfeld
schutting Geffen
schutting Sevenum
schutting Oeffelt
schutting Hillegom
schutting Volendam
schutting Eemnes