Schutting IJsselmuiden

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting IJsselmuiden? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting IJsselmuiden. Het bouwen van een schuttingen IJsselmuiden kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting IJsselmuiden

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting IJsselmuiden foutloos monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen IJsselmuiden vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting IJsselmuiden zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen IJsselmuiden.

Tuin schermen IJsselmuiden

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen IJsselmuiden

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting IJsselmuiden uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting IJsselmuiden: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen IJsselmuiden.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin IJsselmuiden is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding IJsselmuiden zult aantreffen voor uw woning in IJsselmuiden. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij IJsselmuiden eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting IJsselmuiden bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen IJsselmuiden gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting IJsselmuiden

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting IJsselmuiden nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur IJsselmuiden

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Coevorden
schutting Heesch
schutting Waspik
schutting Zuidbroek
schutting Harkema
schutting Bunnik
schutting Enschede
schutting Medemblik
schutting West-Terschelling
schutting Oosterhesselen
schutting Monnickendam
schutting Beilen