Schutting IJsselmuiden

Op zoek naar een beton schutting IJsselmuiden? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting IJsselmuiden. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting IJsselmuiden

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen IJsselmuiden correct plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen IJsselmuiden gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen IJsselmuiden bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting IJsselmuiden.

Tuin schermen IJsselmuiden

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen IJsselmuiden

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting IJsselmuiden uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting IJsselmuiden: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen IJsselmuiden.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin IJsselmuiden is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting IJsselmuiden die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin IJsselmuiden? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren IJsselmuiden. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen IJsselmuiden van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting IJsselmuiden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting IJsselmuiden. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur IJsselmuiden

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Strijen
schutting Bergeijk
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Neede
schutting Panningen
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Damwoude
schutting Apeldoorn
schutting Loosdrecht
schutting Bedum
schutting Sleeuwijk
schutting Delfzijl