Schutting IJsselmuiden

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting in IJsselmuiden? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u zeker van een correct eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding IJsselmuiden

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie erfafscheiding. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen IJsselmuiden.

Een erfafscheiding kopen in IJsselmuiden hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in IJsselmuiden is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in IJsselmuiden. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij bij u in IJsselmuiden voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in IJsselmuiden. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting IJsselmuiden

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Waddinxveen
schutting IJzendijke
schutting Gieten
schutting Engelen
schutting Ochten
schutting Meppel
schutting Lienden
schutting Apeldoorn
schutting Sint Annaland
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Bergum
schutting Nistelrode