Schutting Sint-Mariaburg

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Sint-Mariaburg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Sint-Mariaburg. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Mariaburg

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke niks anders doen dan het zetten van schutting Sint-Mariaburg. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Sint-Mariaburg erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze soort schutting. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Sint-Mariaburg zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Sint-Mariaburg.

Tuinschermen Sint-Mariaburg

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Sint-Mariaburg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Sint-Mariaburg die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Sint-Mariaburg.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Sint-Mariaburg is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Sint-Mariaburg zal aantreffen voor uw woning in Sint-Mariaburg. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin Sint-Mariaburg.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Sint-Mariaburg. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Sint-Mariaburg van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Sint-Mariaburg

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Sint-Mariaburg niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Sint-Mariaburg

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maastricht
schutting Mill
schutting Grou
schutting Norg
schutting Eelde
schutting Waardenburg
schutting Norg
schutting Rhenen
schutting Olst
schutting Oirschot
schutting Enschede
schutting Oude Wetering