Schutting Vossem

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Vossem? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Vossem deskundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe tuinafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de betonschutting correct monteren. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Schutting Vossem

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Vossem bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Vossem. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe tuinafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Vossem.

Een schutting kopen Vossem hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Vossem is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Vossem. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 70& van alle tuinafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Vossem? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Vossem. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Vossem. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Vossem

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Renkum
schutting Tolkamer
schutting Soesterberg
schutting Baflo
schutting Sint Annaland
schutting Maarheeze
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Aalburg
schutting Drachten
schutting Oostburg
schutting Groningen
schutting Weerselo