Schutting Vossem

Op zoek naar een moderne schutting Vossem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Vossem. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vossem

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Vossem, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Vossem gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen Vossem bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Vossem.

Tuin schermen Vossem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Vossem

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Vossem uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Vossem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Vossem is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Vossem zal aantreffen voor uw woning in Vossem. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij Vossem voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Vossem plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Vossem.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Vossem

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Vossem is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Vossem

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arnemuiden
schutting Oosterhesselen
schutting Gameren
schutting Winkel
schutting Westerhoven
schutting Assendelft
schutting Vianen
schutting Geffen
schutting Uden
schutting Blaricum
schutting Simpelveld
schutting Zwammerdam