Schutting Begijnendijk

Op zoek naar een nieuwe schutting Begijnendijk? Prins schuttingen kan de schutting Begijnendijk op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Begijnendijk vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Begijnendijk

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Begijnendijk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Begijnendijk vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Begijnendijk zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Begijnendijk.

Tuinschermen Begijnendijk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Begijnendijk

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Begijnendijk uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Begijnendijk.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Begijnendijk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Begijnendijk zal tegenkomen voor uw woning in Begijnendijk. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Begijnendijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Begijnendijk. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Begijnendijk.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Begijnendijk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Begijnendijk

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Begijnendijk is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Begijnendijk

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wervershoof
schutting Haaften
schutting Hulsen
schutting Someren
schutting Meerssen
schutting Maartensdijk
schutting Bovenkarspel
schutting Stadskanaal
schutting Alblasserdam
schutting Schaijk
schutting Helmond Brandevoort
schutting Grootegast