Schutting Begijnendijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Begijnendijk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Begijnendijk. Het plaatsen van een een schutting Begijnendijk kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Begijnendijk

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Begijnendijk, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Begijnendijk vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Begijnendijk.

Tuin schermen Begijnendijk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Begijnendijk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Begijnendijk.

Een schutting kopen Begijnendijk hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Begijnendijk is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al snel een tuinschutting Begijnendijk die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Begijnendijk voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Begijnendijk zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Begijnendijk.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Begijnendijk

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Begijnendijk is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Begijnendijk

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Volkel
schutting Kaatsheuvel
schutting Sint Jansteen
schutting Vorden
schutting Kapelle
schutting Harlingen
schutting Aalten
schutting Budel
schutting Heeten
schutting Franeker
schutting Oostburg
schutting Tubbergen