Schutting Boekelo

Op zoek naar een beton schutting Boekelo? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van tuinafscheidingen Boekelo. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Schutting Boekelo

De houten tuinafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Boekelo bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Boekelo.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Boekelo is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw huis Boekelo. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een referentie tuin Boekelo.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Boekelo zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Boekelo

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vlagtwedde
schutting Rijssen
schutting Zandvoort
schutting Hulst
schutting Wijk en Aalburg
schutting Vlagtwedde
schutting Sleeuwijk
schutting Well
schutting Ter Aar
schutting Milsbeek
schutting Eemnes
schutting Valkenswaard