Schutting Boekelo

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Boekelo? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Boekelo kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke niets anders doen dan het plaatsen van erfafscheidingen. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Boekelo

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding kopen Boekelo.

Een schutting plaatsen in Boekelo hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Boekelo is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Boekelo. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Boekelo.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten in Boekelo. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Boekelo

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Didam
schutting Ulvenhout
schutting Leegkerk
schutting Loon op Zand
schutting Pannerden
schutting Hengelo
schutting Neer
schutting Tholen
schutting Geldrop
schutting Damwoude
schutting Loosdrecht
schutting Deurne