Schutting Boekelo

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Boekelo? Wij kunnen uw schutting Boekelo bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Boekelo deskundig en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Boekelo kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boekelo

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Boekelo, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Boekelo.

Tuin schermen Boekelo

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Boekelo

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Boekelo uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Boekelo: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Boekelo die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Boekelo.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Boekelo is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Boekelo. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres Boekelo.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Boekelo. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Boekelo van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Boekelo

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Boekelo. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort Boekelo

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veendam
schutting Kampen
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Roden
schutting Geertruidenberg
schutting Zierikzee
schutting Musselkanaal
schutting Nijkerk
schutting Harkstede
schutting Odoorn
schutting Bilthoven
schutting Abcoude