Schutting Noordwijk

Op zoek naar een beton schutting Noordwijk? Prins schuttingen kan de schuttingen Noordwijk op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Noordwijk vakkundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Noordwijk

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Noordwijk, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Noordwijk.

Tuinschermen Noordwijk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Noordwijk

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Noordwijk uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Noordwijk.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Noordwijk is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Noordwijk zult tegenkomen voor uw woning in Noordwijk. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Noordwijk? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Noordwijk.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Noordwijk.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Noordwijk

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Noordwijk. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Noordwijk

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Odiliënberg
schutting Hardegarijp
schutting Goor
schutting Minnertsga
schutting Velden
schutting Oudehaske
schutting Gieten
schutting Heusden
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Wagenborgen
schutting Eerbeek
schutting Breedeweg