Schutting Doorn

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Doorn? Wij kunnen de schutting Doorn op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Doorn bekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Doorn kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Doorn

We werken enkel met ervaren medewerkers die niks anders verrichten dan het monteren van schutting Doorn. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schutting Doorn gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Doorn zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Doorn.

Tuin schermen Doorn

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Doorn

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Doorn.

Een tuinafscheiding plaatsen Doorn hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Doorn is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Doorn die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Doorn? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Doorn.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Doorn gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Doorn

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Doorn nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Doorn heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Doorn

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasland
schutting IJsselstein
schutting Twello
schutting Oostburg
schutting Steenderen
schutting Beekbergen
schutting Makkum
schutting Voorhout
schutting Kamperland
schutting Heukelum
schutting Hoogkerk
schutting Putte