Schutting Doorn

Op zoek naar een nieuwe schutting Doorn? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Doorn. Het plaatsen van een een schutting Doorn kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Doorn

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Doorn bent u zeker van een eerlijk resultaat met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Doorn gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van dit type schutting Doorn zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen Doorn. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Doorn.

Tuin schermen Doorn

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Doorn

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Doorn.

Een tuinafscheiding plaatsen Doorn hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Doorn is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al vlug een tuinschutting Doorn die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Doorn.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Doorn.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Doorn gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Doorn

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting Doorn is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Doorn

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijkerkerveen
schutting Rheden
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Renkum
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Waalre
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Leunen
schutting Middelbeers
schutting Lemelerveld
schutting Andelst
schutting Herten