Schutting Doorn

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Doorn? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Doorn

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Doorn.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Doorn is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Doorn. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de erfafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Doorn voorheen een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Doorn bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Doorn

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Deventer
schutting Spakenburg
schutting Mill
schutting Zwammerdam
schutting Son
schutting Breda
schutting Axel
schutting Enschede
schutting Steenderen
schutting Tilburg
schutting Arkel
schutting Veendam