Schutting Mollem

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Mollem? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting Mollem bekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe tuinafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van tuinafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinafscheiding.

Schutting Mollem

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De palen van dit type schutting Mollem zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe tuinafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding kopen Mollem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Mollem is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting zult vinden Mollem. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Mollem? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Mollem.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Mollem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zwartewaal
schutting Leunen
schutting Haps
schutting Middenmeer
schutting Oeffelt
schutting Beilen
schutting Oude Wetering
schutting Waalre
schutting Tiel
schutting Bennekom
schutting Lierop
schutting Voerendaal