Schutting Mollem

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Mollem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Mollem. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mollem

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Mollem bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Mollem. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Mollem.

Tuinschermen Mollem

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Mollem

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Mollem die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Mollem.

Een tuinafscheiding plaatsen Mollem hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Mollem is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Mollem die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben we Mollem voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Mollem. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Mollem.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Mollem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Mollem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Mollem is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Mollem

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Denekamp
schutting Avenhorn
schutting Swalmen
schutting Asten
schutting Langeraar
schutting Alphen
schutting Krabbendijke
schutting Aalburg
schutting Koewacht
schutting Sas van Gent
schutting Ittervoort
schutting Balkbrug