Schutting Cuijk

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Cuijk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Cuijk. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Cuijk

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Cuijk bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Cuijk vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Cuijk.

Tuin schermen Cuijk

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Cuijk

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Cuijk.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Cuijk is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Cuijk zal tegenkomen voor uw woning in Cuijk. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Cuijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Cuijk.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Cuijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Cuijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Cuijk niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Cuijk

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergschenhoek
schutting Zoetermeer
schutting Loosdrecht
schutting Leusden
schutting Linne
schutting Wouw
schutting Nijeveen
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Merum
schutting Giesbeek
schutting Doesburg
schutting Weert