Schutting Cuijk

Op zoek naar een luxe schutting Cuijk? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Cuijk. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Cuijk

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Cuijk foutloos zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Cuijk vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Cuijk. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Cuijk.

Tuin schermen Cuijk

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Cuijk

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Cuijk uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Cuijk.

Een schutting plaatsen Cuijk hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Cuijk is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Cuijk zal vinden voor uw woning in Cuijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Cuijk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Cuijk. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Cuijk.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Cuijk

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Cuijk niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Cuijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Cuijk

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breskens
schutting Makkum
schutting Blijham
schutting Steenwijk
schutting Zuidhorn
schutting Ooltgensplaat
schutting Zelhem
schutting Haaften
schutting Medemblik
schutting Helmond
schutting Geldermalsen
schutting Loon op Zand