Schutting Cuijk

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Cuijk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Cuijk

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Cuijk.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Cuijk is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin bij u in Cuijk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Cuijk. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Cuijk plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Cuijk

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Breedeweg
schutting Waardenburg
schutting Kwintsheul
schutting Venlo
schutting Grootebroek
schutting Stellendam
schutting Horst
schutting Zevenbergen
schutting Middelharnis
schutting De Zilk
schutting Haamstede
schutting Angerlo